Gamla köpvillkor

Distansavtalslagen

Distansavtalslagen gäller ej enligt lag (2005:59) 2kap 11§ Undantag från ångerrätten.

Priser

Alla priser i webshopen anges i svenska kronor inklusive moms. Det är alltid priset i webshopen som är det gällande och detta kan ändras utan föregående varning.

Beställning

Normalt finns alla produkter som du kan beställa från oss för leverans. Om det vid något tillfälle uppstått ett fel i produktionen som gör att vi inte kan producera produkten till utsatt dag så kommer vi att kontakta dig så att vi gemensamt kan hitta en bra lösning.

Vid beställning över 1000kr och högre summor rekommenderar vi att man väljer att betala med kort, om ni väljer att betala vid hämtning kan vi kontakta er och i vissa fall kräva en förskottsbetalning.

Kortbetalning / Direktbetalning via Payson (avgift: 0kr)

Vi accepterar Visa och Mastercard och det går att direktbetala via SEB, Handelsbanken, Swedbank och Nordea. Detta betalningsalternativ sker i samarbete med Payson som du automatiskt skickas till när du väljer detta betalsätt. Efter att din betalning har godkänts hos Payson skickas du tillbaka till nybrokonditori.se och din order är sparad i vårt system. Ditt kreditkortsnummer sparas inte hos nybrokonditori.se och säkerheten för transaktionen hanteras hos Payson.

PaysonFaktura (avgift: 29kr)

Vi erbjuder betalsättet ”PaysonFaktura” i samarbete med Payson AB.
Betalningsvillkor är 10 dagar och vid fakturaköp tillkommer en avgift om 29 kr. För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e- postadress du anger vid köptillfället. Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 180 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet. Vid betalning med PaysonFaktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till SVEA Ekonomi AB, 556489-2924.

Leverans

Du väljer när du vill hämta ut produkterna på Nybro Konditori på Teg.

Utkörning

Mot en avgift på 150kr levererar vi er beställning direkt till dörren inom Umeå tätort. Företag med stående eller regelbundet återkommande beställningar kan i många fall
få reducerad avgift för utkörning, kontakta oss för mer information.

Ej uthämtade ordrar

Ej uthämtad produkt slängs inom 12 timmar på grund av mathållningsregler och kunden debiteras för produkten.

Personuppgiftslagen

Nybrokonditori sprider aldrig dina personuppgifter till tredje part.

Tvist

Vid eventuell tvist har vi som policy att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.